Hyra extraförråd på vinden

.

Sedan styrelsen beslutat om nya hyresregler för garage- och parkeringsplatser kommer styrelsen även inventera och hyra ut de utrymmen på vindarna som idag inte används.

Är du intresserad av ett extra förråd anmäler du ditt intresse på kontoret.

Beslut: Styrelsen för Brf Mimer i Haninge har den 7 oktober 2014 på styrelsemöte beslutat att ändra reglerna för hyra av garage- och parkeringsplatser.

Detta har skett på grund av att vi inte har parkeringsplatser eller garage lediga för nyinflyttade.

1. Att endast två platser får hyras av varje bostadsrätt; ett garage och en parkeringsplats eller två parkeringsplatser. Detta under förutsättning att två bilar finns i familjen och är registrerade på adressen.

2. Att i garagen ska bilar stå parkerade, garagen får inte användas som förråd eller för MC. Vi har gjort iordning ett förråd där MC kan stå.

3. Ni som idag har flera platser än vad som sägs i punkt 1 och/eller använder garaget till annat än vad som avses i punkt 2, hör av er till styrelsen och meddela vilka platser ni vill behålla.

4. De gamla soprummen som ligger på bottenvåningen är nu omgjorda till uthyrningsbara förråd. Vi arbetar även med att hitta extraförråd på vindarna.