Adventsfika 9 december

.

Söndagen den 9 december klockan 15.00 är alla boende inom Brf Mimer hjärligt välkomna till föreningslokalen på adventsfika.

Föreningen bjuder på glögg, kaffe och skinksmörgås samt godispåsar till barnen.

Bokning via hemsida och app fungerar igen

.

Nu kan du boka tvättstugan via hemsidan eller appen i telefonen igen. Det kan vara så att du måste göra om förfarandet för att få det att fungera med appen (som när du registrerade en användare första gången, skanna QR-kod osv).

Anledningen till att det slutade fungera var att vi fick nya fasta ip-adresser från Telenor i början av september och länkarna till bokningen uppdaterades inte med den nya informationen.

Höststädning 20 oktober

.

Nu är det dags igen för Mimers höststädning. Vi träffas utanför föreningslokalen lördagen den 20 oktober klockan 10.00.

Träningslokalen, bastun och tvättstugan går inte att boka under städdagen.

På fredagen kommer en container för grovsopor. På städdagen ges även möjlighet att slänga glödlampor och elavfall. Observera att detta inte gäller för miljöfarligt avfall.

Lite senare på dagen äter vi en härlig gemensam lunch.

Alla är varmt välkomna!

För dig som har en e-postadress via oss

.

Om du har en brfmimer.se-adress har du kanske märkt att det går bra att skicka e-post men det kommer ingen e-post till dig.

Det här beror på att föreningen bytte e-postleverantör i fredags. Det gick lite fort och information hann inte gå ut till alla som blev berörda. Vi har bytt från Wopsa till Microsoft Office 365.

Observera: innan du ändrar inställningarna så se till att spara undan den e-post från det gamla kontot som du vill behålla (som ligger i inkorgen och skickat). Efter att du angett de nya inställningarna skrivs det gamla kontot över, i alla fall om du använder IMAP.

Inställningar för server för hämtning av e-post:
POP
Server: outlook.office365.com
Port: 995
Krypteringsmetod: TLS

IMAP
Server: outlook.office365.com
Port: 993
Krypteringsmetod: TLS

SMTP
Server: smtp.office365.com
Port: 587
Krypteringsmetod: STARTTLS

Utgående server behöver du inte ändra. Användarnamnet är din e-postadress. Lösenordet är nytt och eftersom vi inte kan skicka det till dig får du kontakta Stefan Stålgärde (kvällstid) så kan han tala om ditt nya lösenord. Det kan du sedan ändra efter att du loggat in. 

För att läsa e-post utan program så loggar du in på portal.office.com med din e-postadress och ditt lösenord (tidigare var det brfmimer.se/webmail). 

Nya stadgar

.

Beslut om antagande av nya stadgar (andra beslutet) togs av den extra föreningsstämman 26 april.

Bolagsverket registrerade de nya stadgarna 21 maj och de hittar du här eller i menyn "Om Brf Mimer".

Fler artiklar...